Tornar el Windows que no volies comprar


Ens acabem d’assabentar pels amics de SomGNU que al Paco Riviere encara no finalment li han tornat el Windows que li van obligar a comprar amb l’ordinador nou. Per si us trobeu en el mateix cas, ha creat una pàgina on explica què fer per tal de retornar-lo i que ens tornin els diners. També explica llocs on venen ordinadors sense el Windows així com altres casos de gent que s’hi ha trobat.

Esperem que mica en mica, quan et compris un ordinador et venguin només l’ordinador i ja hi afegiràs tu el SO i la resta de programari, així com quan compres un SO només vingui el SO i no el navegador, etc.

 1. #1 per Paco Rivière el 22 Gener 2008 - 17:36

  La informació és inexacte. Encara no hi ha hagut cap devolució. El judici serà el 3 de març, tal com ho anuncia la web que correctament esmenteu. I de moment ja gairebé he pagat en procuradors el preu de la llicència. Potser sigui hora de demanar donacions!

 2. #2 per siscogarcia el 23 Gener 2008 - 19:29

  Des d’aquí demanem disculpes per haver pogut confondre amb el final d’aquesta relació. Com el mateix Paco Rivière comenta, la història encara no ha acabat.

  Des d’aquí li prenem la paraula pel que fa a les donacions. Esperem que ens digui on podem fer-les per tal de poder ajudar-lo.

 3. #4 per Paco Rivière el 20 Febrer 2008 - 22:26

  Gràcies pel vostre suport! Entre tots ho podem aconseguir.

(No serà publicat)