Connivència Estat-SGAE (capítol n)


L’Estat està empenyat a finançar com sigui la SGAE, ni que sigui passant-se la Constitució pel forro i saltant-se el principi de presumpció d’innocència, com sempre ha fet amb el tema del cànon. L’última inventada ha estat contra els reproductors d’mp3, els telèfons mòbils i les PDA, segons que hem llegit a Vilaweb.

Com que és un tema que ens desborda per desmesurat no el comentarem més. Teniu informació a bastament al web de “Todos contra el canon” (en castellà), on podeu signar per mirar d’evitar que entri en vigor. Aquesta gent està reorientant la campanya i pretén demanar els partits polítics de cara a les properes eleccions generals que expliquin quina serà la seua postura al respecte, segons que hem llegit a LaMalla.

A VEURE SI ENTRE TOTS ACONSEGUIM QUE EL GOVERN DE L’ESTAT COMPLEIXI LA “SACROSANTA” CONSTITUCIÓ!!!!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)