La gran vergonya. El govern acaba de fer un donatiu de 12 milions d’euros a l’empresa Microsoft!!!!


Finalment aquest Govern ho ha fet i ha acordat pagar uns 12 milions d’euros a Microsoft quan perfectament s’ho podia estalviar. Vaja gestió del diner públic i del coneixement del país, ja que ni els diners “invertits” ni el coneixement científic ens enriquiran, tot anirà a parar a can Bill Gates.

Cal que ens mobilitzem i comencem a plantejar alguna queixa ni que sigui al Síndic de Greuges o al Conseller de Governació, per exemple. Ja hi ha qui ha començat a mobilitzar-se aprofitant el que van fer fa un temps, però s’hauria d’aconseguir mobilitzar molta més gent per evitar que es jugués de forma tan arbitrària amb els diners públics.

em temo que …CONTINUARÀ!!!!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)