Apple diu que no pots llegir dades en el teu propi ordinador


Hem llegit a Defective By Design que:

Apple diu que no pots llegir dades en el teu propi ordinador

Un altre exemple del que parlàvem no fa gaire — els DRM no restringeixen només la còpia d’arxius de música, sinó que infecten el teu sistema sencer i el giren en contra teu. Apple està impedint explícitament a DTrace examinar o enregistrar dades per a processos que no “permetin” ser localitzats. Aparentment això només podria importar als programadors, però filosòficament es nota que Apple reclama el dret a restringir-ne molt més que la còpia directa d’arxius de mitjans de comunicació.

Estan usurpant el teu Dret a Llegir la informació en el seu propi ordinador. És un altre exemple de l’hostilitat d’Apple cap als seus usuaris, i una altra raó per rebutjar els seus productes.

 

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)