El canon perjudica la cultura amb CopyLeft


D’acord amb la llei, i tenint en compte com ha quedat la Llei de Propietat Intelectual (està pendent de desplegament amb decrets), el fet que no es discrimini allò que s’està copiant fa que la SGAE i altres societats de gestió de drets d’autor rebin quartos pel canon d’haver fet còpies de música i altres amb llicències de tipus Copyleft o CreativeCommons amb la qual cosa és dóna una situació d’allò més grotesc. Els autors no reben ni un duro i la societat d’autors (de la qual no formen part) sí que ens els cobra!!!!

La notícia l’hem llegida a actibands.com i és un problema que es veia venir.

Esperem que quan es desplegui s’hi incloguin modificacions semblants a les proposades per todoscontraelcanon.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)