Dia de la llibertat de documents


Ens hem assabentat pel Rafael Carreras que des de la Free Software Foundation Europa (FSFE) s’està preparant pel proper 26 de març el Dia de la Llibertat de Documents entre d’altres coses per tal de recolzar el OpenDocumentFormat (ODF) com a estàndard i per a incentivar l’ús de protocols oberts i advertir la societat dels perills que comporta usar protocols secrets d’empreses que tendeixen al monopolisme.

Aquesta bona notícia es troba a les antípodes del que hem sabut que passarà el proper divendres 22 de febrer a la Fira de la FP i el Treball de Lleida, on tindrà lloc a les 15:30 la presentació oficial a Espanya del Windows 2008 Server. El pitjor d’això és que està organitzada per diversos organismes i entitats públics (Ajuntament de Lleida, Generalitat de Catalunya, Institut Municipal d’Educació, Institut Municipal de Treball,…); és a dir, les diverses administracions públiques continuen aliant-se amb l’empresa privada amb seu lluny del país, enlloc d’apostar per programes lliures de codi obert que puguin treballar-se des d’aquí.

NO ‘NEM BÉ!!!!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)