Microsoft bloca funcions de Windows Live! des de Linux


Ens acabem d’assabentar per The Inquirer, a partir d’un fil del fòrum ubuntaire, que Microsoft està capant alguns dels seus aplicatius si no es fan servir els seus programes; així, sembla que si fas servir Linux no pots fer anar el hotmail i altres serveis de Windows Live! amb totes les seues capacitats.

L’article també explica possibles alternatives per poder emular el seu navegador des del Firefox amb un senzill complement amb la qual cosa algunes d’aquestes funcionalitats continuarien disponibles.

Sigui com sigui, els de Redmond continuen equivocant-se com sempre perquè continuen barrejant els seus programes amb el seu sistema operatiu. I el pitjor és que sembla que creguin que no hi ha més món fora i confonen Windows=Microsoft=PC=Informàtica… i encara pitjor: molta gent s’ho creu!!!!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)