La Corporació Canadenca de Radiotelevisió permet descarregar lliurement un popular programa de TV


Hem llegit a Defective By Design que la Corporació Canadenca de Radiotelevisió, CBC en les seues sigles angleses (Canadian Broadcasting Corporation), ha fet una aposta per una “vida lliure” de DRM.

 

Amb aquesta aposta, la CBC serà la primera gran cadena nordamericana en fer un dels seus programes sense gestió de restriccions digitals (DRM). A més, faran servir BitTorrent per distribuir el programa, que és “Canada’s Next Great Prime Minister” (El Proper Gran Primer Ministre del Canadà).

 

Independentment de que siguem o no seguidors d’aquest tipus de programes (és un “reality show”), aquesta és certament un gran avantatge en la nostra “realitat”. El programa el tindran disponible per descàrrega el proper dilluns.

Passeu pel seu bloc i deixeu un comentari per fer-los saber que recolzeu aquesta iniciativa i espereu veure més coses d’aquest estil.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)