L’OOXML de Microsoft esdevé l’estàndard de l’ISO :-(


Avui és un dia trist per aquella gent que com nosaltres creu fermament en el programari lliure i en la llibertat per extensió, ja que, pel que hem llegit a El País, Microsoft finalment se n’ha sortit amb la seua i sembla que ha “untat” l’Organització Internacional per l’Estandardització (ISO en les seues sigles angleses) per fer que el seu format Office Open XML hagi estat recolzat pel 86% dels seus membres (el diari no explica en quines condicions s’ha obtingut el resultat però algunes semblen sospitoses).

A més, l’OOXML (Office OpenXML) és un estàndard que vol implantar Microsoft i al qual bona part dels internautes s’hi oposen per no complir els requisits, perquè conté errors i perquè senzillament ja n’existeix un (ODF).

Senzillament, ens sembla LAMENTABILÍSSIM!!!!!!!

  1. #1 per Jordi Alins el 8 Abril 2008 - 13:19

    Algú sap si s’està preparant un recurs?
    Sembla que hi ha hagut una “tupinada”

    Ja direu.
    Jordi Alins

(No serà publicat)