Microsoft fa servir DRM


Llegim a BadVista que Microsoft fa servir dispositius DRM al seu sistema Windows Media Center; de manera que qui el té per fer-lo anar com a via d’entreteniment és com si estés donant el control del comandament a distància a Microsoft.

L’alternativa és el programari lliure, és clar!

  1. #1 per crazyserver el 22 Maig 2008 - 20:09

    Ja no sé que pensar de Microsoft… Bé si que sé que pensar però no entenc com hi ha gent que encara els defensa!
    L’excusa preferida: es que no es compatible amb la resta de la gent!
    DRM: La millor manera d’empresonar a la gent.

  2. #2 per siscogarcia el 22 Maig 2008 - 21:34

    Ja ho pots ben dir, Crazy. A més, com menys fas servir els productes de Redmont més clar veus com d’empresonat s’està i com de gran n’és l’excusa de no ser compatible… o és que Linux no és compatible amb la resta? Només es tracta de fer les coses ben fetes i no dissenyades amb defectes ;)

(No serà publicat)