Salvem el GNU


La FreeSoftwareFoundation ha endegat no fa gaire un nou projecte per tal de salvar el GNU, anomenat Violacions de la GPL, que intenta conscienciar sobre el passat i el present dels usuaris que infringeixen programari sota llicència GPL.

L’objectiu últim és aconseguir que els venedors i distribuïdors de programari lliure amb llicència GPL entenguin que aquesta llicència no és d’àmbit públic i que hi ha unes condicions que s’han de complir.

El projecte vol actuar de plataforma d’informació i de comunicació entre totes les parts implicades en les llicències de programari lliure.

Diuen que estan tan ocupats resolent violacions tècniques i legals de llicències GPL que no poden dedicar-se a mantenir el web com cal, i per això demanen ajuda.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)