“pa xulo mi pirulo”


De fet no és que vulgui ser més xulo que ningú, però com que tinc la sort de poder disposar d’una màquina no  productiva i poder maltractar-la, m’he permés el luxe d’instal·lar-hi una xubuntu 9.04-alpha4 amb la intenció d’anar esbrinant fins on hi puc arribar amb elles, i si és el cas, passar les màquines productives a entorns més lleugers per poder anar per feina i deixar-me estar de punyetes,  que poden estar molt bé, no ho nego, però que no aporten res a nivell productiu, tret que treballis amb temes d’imatge.

Potser només és qüestió de temps que acabem tothom fent un ús més racional de tot plegat!!

 1. #1 per Giorgio Grappa el 8 Febrer 2009 - 12:31

  Sense ànim de polemitzar, Sisco (o potser sí… :-), aquelles “punyetes” de què parles poden arribar a ser utilíssimes com a element propagandístic: hauries d’haver escoltat les expressions de sorpresa i d’admiració entre els meus alumnes (1r de BAT) quan, amb l’excusa de mostrar-los un esquema sobre l’avorrida literatura de la Decadència, els vaig projectar un bonic Xfce amb Compiz i amb Cairo-dock: flipaven en colors tridimensionals! El cub que girava, les finestres que se’n separaven en tres dimensions, les finestres flam, les finestres que ballen mentre trobes la que estàs cercant, els escriptoris que es despleguen perquè hi trobis el que vols, les icones animades…

  I tot això des del meu petitíssim Asterix, on un Windows XP complet no hi entraria ni amb calçador.

  Llàstima que no s’hi veia el fons de pantalla, aquell del Tux disfressat de poma… Algú sap com arreglar aquest problema, amb els projectors?

 2. #2 per Giorgio Grappa el 8 Febrer 2009 - 12:36

  Sense ànim de polemitzar, Sisco (o potser sí… :-), aquelles “punyetes” de què parles poden arribar a ser utilíssimes com a element propagandístic: hauries d’haver escoltat les expressions de sorpresa i d’admiració entre els meus alumnes (1r de BAT) quan, amb l’excusa de mostrar-los un esquema sobre l’avorrida literatura de la Decadència, els vaig projectar un bonic Xfce amb Compiz i amb Cairo-dock: flipaven en colors tridimensionals! El cub que girava, les finestres que se’n separaven en tres dimensions, les finestres flam, les finestres que ballen mentre trobes la que estàs cercant, els escriptoris que es despleguen i et permeten una mirada de conjunt, les icones animades…

  I tot això des del meu petitíssim Asterix, on un Güindous IcsPe complet no hi entraria ni amb calçador (per no parlar del Güindous Bèstia, i cap dels dos hi podria competir en espectacularitat). Tots i que jo sóc molt d’olla i de perol, reconec que, per a molta gent, els àpats entren pels ulls.

  Llàstima que no s’hi veia el fons de pantalla, aquell del Tux disfressat de poma… Algú sap com arreglar aquest problema, amb els projectors?

 3. #3 per Giorgio Grappa el 8 Febrer 2009 - 12:37

  Vaja, em pensava que el que havia enviat des de l’Akregator no havia entrat, i ara el tens partida doble…

 4. #4 per SiscoGarcia el 8 Febrer 2009 - 14:48

  Doncs això Giorgio, que està molt bé però jo també sóc d’olla i de perol.

  Ah, i no et preocupis per que entri per partida doble, així hi ha més comentaris per llegir ;-)

(No serà publicat)