Quins dallonsis!


Copiat literalment del web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya:

Dilluns, 16 de febrer de 2009

Acord amb Microsoft per promoure continguts digitals a les aules

Conveni per crear continguts i col·laborar en l’àmbit de la innovació educativa


El Govern i Microsoft han signat avui un conveni per a la creació de continguts digitals educatius. L’objectiu és proporcionar a la comunitat educativa recursos i formació necessaris perquè els estudiants puguin desenvolupar el seu màxim potencial. L’acord l’han firmat el president de la Generalitat, José Montilla, i el CEO de Microsoft, Steve Ballmer. El president ha destacat que acords com aquest “ajuden a fer créixer el català a la xarxa”. El president, que ha agraït “l’aposta que fa Microsoft pel català”, ha recordat que el domini .cat simbolitza la presència de la nostra llengua en la societat digital.

En virtut de l’acord es posarà en marxa, entre d’altres iniciatives innovadores, una experiència pilot de dotació d’ordinadors amb pantalla tàctil (Tablet PCs), que començarà en un institut de Lleida i que preveu la implantació d’un nou projecte d’aula experimental en la qual alumnes i professors podran fer un ús intensiu i personalitzat d’aquests ordinadors. Igualment es fomentarà la comunicació entre els centres i les famílies a través de l’ús de serveis on line en català, fomentant, per exemple, la creació de comunitats virtuals. Així, la plataforma Live@Edu de Microsoft oferirà de franc comptes de correu personalitzats i en català.

El president i Steve Ballmer, president i CEO de Microsoft, han rubricat l’acord al Palau de la Generalitat, en un acte que també ha comptat amb la presència del conseller d’Educació, Ernest Maragall, i la directora general de Microsoft Ibérica, María Garaña.

Doncs això, quins dallonsis!

 1. #1 per crazyserver el 18 Febrer 2009 - 12:26

  Penós!

 2. #2 per SiscoGarcia el 18 Febrer 2009 - 17:49

  Sí Crazy, com a mínim penós. De fet n’és tant de penós que ahir no vaig tenir valor de dir-hi res més que copiar textualment la notícia. A més, tenen la barra de publicar-la a primera plana del portal d’Educació, com si fos quelcom del que ens n’haguéssim d’enorgullir.

  No ‘nem bé!

 3. #3 per Giorgio Grappa el 18 Febrer 2009 - 21:28

  Patètic. Una forma inaudita de promocionar la Linkat i el Programari Lliure.

 4. #4 per SiscoGarcia el 19 Febrer 2009 - 0:09

  I tant Giorgio, em sembla que a les facultats de marketing hauran de replantejar-se els plans d’estudis i introduir-hi aquesta nova tècnica de venda del propi producte que sembla que anirà tan bé… als de Redmond.

(No serà publicat)