Va de premis


Llegeixo perplex que les administracions autonòmiques amb llengua pròpia tenen la barra de, a més de fer el joc al gegant de Redmond, com comentàvem dies enrere, donar-li un premi…(atenció) per promocionar la realitat plurilingüe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És allò de cornuts i pagar el beure.

Algú hauria de demandar aquests governs per la poca vergonya que demostren en promoure encara més una única empresa, que a més està sancionada per la Unió Europea per pràctiques monopolístiques.

 1. #1 per Giorgio Grappa el 26 Febrer 2009 - 9:28

  I això ho fa un govern d’esquerres. Recolzat pels nacionalistes d’esquerres. M’ho estan posant difícil, això de votar.

 2. #2 per SiscoGarcia el 26 Febrer 2009 - 13:32

  Sí Giorgio, potser les haurem de botar!

 3. #3 per DPini el 27 Febrer 2009 - 17:26

  I si anem “al Montilla”, i li deixem clara la nostra opinió??, no es pot demanar cita per parlar amb ell?, seia interesant que anessim i li diguessim la nostra opinió al respecte, o també pordriem fer manifestacions…

  Muahahahaha!

  DPini

 4. #4 per SiscoGarcia el 27 Febrer 2009 - 17:48

  De moment David jo tinc clar que el que hem de fer és escampar-ho tant com puguem perquè com més gent millor se n’assabenti. A més es poden fer d’altres accions, no sé si tenir una cita amb ell seria una bona opció o què, pots mirar d’intentar-ho (llei RC) ;-)

(No serà publicat)