Comença el compte enrere pel nou ubuntu


ubuntu-jaunty-jackalope-bpetit

Aquest cap de setmana es va llençar la nova versió de prova del que serà la ubuntu 9.04 JauntyJackalope. Com no podia ser d’altra manera la comunitat ubuntaire en català ja està preparant la festa de llençament.

Aquest cop es farà els dies 8 i 9 de maig a l’IES Nicolau Copèrnic de Terrassa.

Anirem actualitzant la informació.

 1. #1 per lorencillo el 10 març 2009 - 12:44

  Us he trovat navegant per la web i m’agradaría informació de com em puc apuntar a aquesta “festa” d’instalació, i poder formar part d’aquest grup de gent “ubuntaire”,

  gracies.

 2. #2 per SiscoGarcia el 10 març 2009 - 12:55

  Hola lorencillo, de moment encara no pots apuntar-te perquè encara ens trobem en una fase molt inicial (pensa que encara falten 2 mesos) però estiguis al cas dels canvis que hi hagi a https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/JauntyJackalope perquè allà hi trobaràs tota la informació necessària.

  Aquest cop se’n prepara una de bona, segur que aquesta festa serà sonada!

  Fins aviat!

 3. #3 per lorencillo el 10 març 2009 - 13:00

  Gràcies Sisco,
  a més a més de poder participar en aquesta festa d’instalació, també m’agradaría forma part d’aquest grup, com ho puc fer?

  gracies

 4. #4 per SiscoGarcia el 10 març 2009 - 13:05

  De quin grup parles concretament? Pots trobar molta informació sobre la comunitat d’usuaris d’ubuntu en català a http://www.ubuntu.cat/ on podràs inscriure’t al fòrum o a la llista de correu i a partir d’aquí començar a col·laborar i rebre ajuda sobre ubuntu i derivats.

  Benvingut ;)

 5. #5 per lorencillo el 10 març 2009 - 13:08

  Grácies!!! ara mateix vaig….. :D

(No serà publicat)