Festa Ubuntaire a Soses


En el marc de la Play Party de Soses 2009, que se celebrarà el proper cap de setmana del 20 al 22 de març, està prevista la que potser serà l’última festa d’instal·lació d’ubuntu 8.10, ja que aviat es llençarà la propera versió estable (si tot va bé serà el proper dia de Sant Jordi), de la qual hi haurà una festa d’àmbit nacional.

La festa ubuntaire i de programari lliure tindrà lloc de forma paral·lela a la Play Party i serà dissabte 21. Durant el matí tindran lloc diverses xerrades, entre les quals una sobre ubuntu i per la tarda tindrà lloc la instal·lació d’ubuntu a tothom que porti el seu ordinador. Per tal de guanyar temps i evitar problemes convé que els usuaris hagin fet còpia de seguretat de les dades que els interessi mantenir i també és interessant que facin vàries defragmentacions del disc dur.

Us hi esperem!

cartellubuv5

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)