25 de març, dia de la llibertat de documents


img_e4ad89c82e78d9ae47e835cbf222779c

El Dia de la Llibertat del Document (DFD) és un dia global per l’alliberament dels documents. Serà un dia d’esforç per educar el públic sobre la importància dels Formats de Document Lliure i els Estàndards Oberts en general.

De forma complementària al Dia de Llibertat del Programari, cal animar els equips locals a tot el món perquè organitzin esdeveniments l’últim dimecres de març. 2009 és el segon any que es fa el Dia de la Llibertat de Documents (DFD).

Els Objectius principals són:

* Promoció i adopció de formats de document lliure
* formar una xarxa coordinada global
* coordinació d’activitats que passin l’últim dimecres de març, Dia de la Llibertat del Document

Una vegada a l’any, celebrarem el Dia de la Llibertat del Document com a comunitat global. Aquests dies, DFD s’enfocarà a facilitar unitat d’acció i conscienciació per assumptes de Llibertat de Documents i Estàndards Oberts.

Esperem que t’uneixis a la comunitat DFD.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)