Pacte pel Programari Lliure


Aviat començarà la voràgine mediàtica al voltant de les properes eleccions europees. Doncs bé, dues associacions que promouen el programari lliure, la francesa April i la italiana Associazione per il software libero, han posat en marxa el Pacte per al Programari Lliure, que pretèn ser una iniciativa en què els candidats signen un document comprometent-se amb els votants en la defensa del programari lliure, en el sentit que afavoriran el seu ús i desenvolupament i protegiran la UE de legislació que pugui suposar una amenaça. Hi ha diverses maneres de contribuir amb la campanya, però fóra bo d’engegar-ne una a nivell local. Algú s’hi anima?

fsp-en

 1. #1 per papapep el 20 abril 2009 - 14:34

  Ja saps la màxima del LoCo (aka Llei RC): qui obre la boca….

 2. #2 per SiscoGarcia el 20 abril 2009 - 19:05

  Ja papapep, quan estava escrivint l’apunt hi pensava; però de fet la meua proposta anava dirigida a què alguna entitat (aka Caliu) se’n fes ressò; i pel que sembla el Rafael Carreras hi està a sobre i ha començat a traduir el Pacte perquè el puguem fer arribar als nostres candidats.

  Esperem que la proposta qualli i puguem fer alguna cosa ;)

 3. #3 per Tabitha el 22 abril 2009 - 20:17

  Good post.

 4. #4 per René el 5 juny 2009 - 1:55

  Encantats de que podem tots posar el nostre granet de sorra.

  A veure si ho aconseguim.

  Teníu més dades a aquest wiki en castella:
  http://wiki.hispalinux.es/doku.php?id=pacto_por_el_software_libre

  Salut

 5. #5 per SiscoGarcia el 5 juny 2009 - 22:56

  Hola René, esperem que entre tots puguem aconseguir alguna cosa. Segur que sí, no ho dubtis ;)

(No serà publicat)