Terrassa plena a vessar!


Com podeu veure a les fotos que hi vaig fer, dissabte no hi devia haver cap ciber de Terrassa amb gent, tothom hi era a la Ubuntu Party que va organitzar el Catalan LoCo Team d’Ubuntu junt amb l’IES Nicolau Copèrnic. D’això ja en vam parlar a l’apunt anterior, ara potser és hora de fer anàlisi de com va anar.

Segons totes les impressions recollides, la festa va ser un exitàs amb majúscules. Només cal veure les fotos que han fet altra gent com el Paco Rivière, el Carles Oriol i d’altres, també els joves, per comprovar-ho. Hi va haver més de 300 persones acreditades al llarg del cap de setmana (!).

Penseu que estava previst que hi hagués 2 xerrades simultàniament però degut a l’èxit d’inscripció (hi havia hagut un taller previst per 30 persones que tenia 170 inscrits) 2 d’ells es van repetir i se’n van afegir d’altres (sobre l’Openmoko, sobre mozilla o sobre com instal·lar ubuntu des de zero, per exemple) que van fer que s’arribés a tenir 3 a la vegada. Això va fer que hi hagués gent que no sabia on acudir.

N’anirem parlant, però sembla clar que el llistó ha quedat molt alt.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)