Crida a la participació al Dia de la Llibertat de Programari


Abans de marxar de vacances volia fer-me’n ressò del comunicat emès pel Rafael Carreras, membre de Caliu i LoCo contact de l’equip d’usuaris d’ubuntu en català:

Aquest any, al Dia de la Llibertat del Programari [1][2], el dissabte 19 de setembre, voldríem que diferents comunitats de programari lliure vinguessin a fer petites xerrades de mitja hora o d'una hora a un nivell de principiant o tallers una mica més avançats. Celebrarem el Dia al barri de Les Corts de Barcelona.
Si teniu interès a fer una presentació d'algun projecte de programari lliure, si us plau, aviseu-me i l'inclouré al programa.
He muntat un wiki amb horaris [3] que de moment són provisionals, excepte els marcats com a confirmats.
Com podeu veure, encara estem a les beceroles, és el primer cop que munto xerrades i tallers al DLP. Fins ara, el Dia del Programari Lliure l'havíem celebrat a la plaça de Catalunya de Barcelona repartint distribucions i xerrant amb la gent.
[1] http://dlp.caliu.cat
[2] http://softwarefreedomday.org/
[3] http://wiki.caliu.cat/index.php/DLP2009#Horaris
Ens hi veiem!

Ja ho sabeu, reserveu-vos el dissabte 19 de setembre i feu-ne la màxima difusió!

A més, si voleu fer cap taller o xerrada només heu de fer un comentari a aquesta entrada o dir-ho directament a Caliu o al Rafael Carreras; d’altra banda, si el que voleu només és assistir-hi, només cal que hi comparegueu el proper dissabte 19 de setembre.

Fins llavors… bon estiu!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)