Kastanyada Kaducada… a per la L? Lúcida


Ja ha passat la Kastanyada Kàrmica, ara toca posar-nos a pensar en la propera festa.

dsc_0107

Sembla que la gent ha estat contenta de com ha anat la jornada, podeu veure un petit tast ací, la qual cosa em fa molt feliç. Pels que pugueu estar pensant si muntar una festa d’aquestes però us pot fer por la feina que pugui suposar o la responsabilitat que pugui representar, us he de dir que no n’hi ha per tant, de debò. Es pateix molt mentre s’està “parint”, però la gent que hi participa és tan col·laboradora i tan agraïda i tan tantes-coses-bones, que no us cal patir per res perquè segur que surt bé. De debò!

Animo des d’aquí a qui s’estigui plantejant de muntar la festa de presentació de la Lucid Lynx a què ho faci, amb gent com aquesta és una de les experiències més gratificants que hi ha.

Gràcies i petons, LoCo.

  1. #1 per alexm el 16 Novembre 2009 - 15:47

    Perquè una festa com aquesta funcioni és bàsic que l’equip local faci bé la feina i és ben evident que a Lleida s’havia fet molt bé. A partir d’aquí, la resta surt sola.

    Moltes gràcies per un dissabte ben divertit i entretingut :)

  2. #2 per SiscoGarcia el 16 Novembre 2009 - 17:01

    Gràcies a vosaltres i a tota la gent que va venir. Entre tots va ser possible fer una festa tan divertida i entretinguda com bé dius, Àlex.

(No serà publicat)