Ubuntu Global Jam, primavera 2010


Si sou dels qui seguiu allò que fem l’equip i la comunitat d’usuaris d’ubuntu en català ja sabreu que el proper dissabte 27 de març celebrarem la nostra segona sessió de proves i desenvolupament ubuntaire, coincidint amb la que es farà arreu del món.

Una sessió Ubuntu Jam és un esdeveniment on es troba físicament gent que fa servir l’ubuntu i el vol millorar d’alguna manera. L’objectiu és passar-s’ho bé (si no la resta no té sentit), trobar-se amb gent interessant (els i les ubuntaires ho són, us ho asseguro), aprendre coses noves (altrament no podem millorar nosaltres) i fer que l’ubuntu sigui millor d’una manera divertida (si no no té gràcia).

S’ha proposat un munt d’activitats, ja veurem quines podrem dur a terme finalment, però es tractaria bàsicament de fer maratons de traducció, d’actualitzacions diverses (no només la gradual sinó provar de fer-ne saltant diverses versions de cop), de petar la lúcid, per poder detectar errades,… i d’altres que podreu trobar més detallades al wiki de l’esdeveniment.

Ja sabeu, ens veiem:

Quan?

Dissabte 27 de març, de les 10 a les 13:30 i de les 15 a les 18

On?

a l’edifici E6 sala E101 del Campus Nord de la UPC.

Apunteu-vos-hi i no hi falteu!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)