Comencem a preparar la festa lúcida


Una vegada passada la Ubuntu Global Jam cal acabar de preparar bé la festa lúcida. Hores d’ara ja es comença a perfilar la graella d’activitats que hi ha prevista, tot i això encara queda algun forat per si voleu fer alguna xerrada, presentació o taller. Només cal que repasseu el wiki de l’esdeveniment i us hi afegiu (trobareu com fer-ho ací).

Ja veieu que no cal ser un expert en ubuntu per proposar una activitat, només cal que estigui relacionada amb el programari i la cultura lliure.

Una altra forma de col·laboració és patrocinant la festa… això ens seria de gran ajuda :)

També podeu assistir i prou. Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom… i a totdon. No cal que us instal·leu l’ubuntu (cosa altament recomanable, d’altra banda), també podeu venir només a fer un cop d’ull ;)

En qualsevol cas, ara es tractaria d’anar omplint la graella amb ponents que vulguin compartir amb nosaltres els seus coneixements.

Feu córrer la notícia!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)