Apunts de 140 caràcters


Acabo d’obrir el meu bloc per primer cop en tot el mes. No és la primera vegada que em passa això, però feia temps que no em passava. Suposo que hi ha diversos motius, entre els quals el ritme de l’estiu, més pesant a causa de la calor; la feina que no acaba, ja falta ben poc perquè tots els ordinadors de l’insti tinguin l’ubuntu (alguns seran duals)… i potser la causa principal sigui el canvi d’hàbits a l’hora de relacionar-nos, diria que des que tenim l’identi.ca molts !ubuntaires que ja no escrivim tant als nostres blocs.

No sé què en penseu, però diria que l’agilitat «natural» dels blocs ha estat superada per la d’aquestes eines socials que permeten la seua edició fàcil des de diversos dispositius (com ara els mòbils amb android). No em feu gaire cas, potser només és un pensament d’una pesada nit d’estiu, però hores d’ara és el que penso.

És com si ara haguéssim abandonat els apunts als blocs i els haguéssim canviat per apunts de 140 caràcters.

  1. #1 per Giorgio Grappa el 27 juliol 2010 - 22:58

    Depén del missatge a transmetre. Suposo que, a poc a poc, desviarem els més breus cap a l’identica, però mantindrem els romanços als blocs.

    D’altra banda, identica no és tan personalitzable com un bloc i això li resta atractiu. Les característiques dels uns i de l’altre n’aniran definint els usos, com sempre.

  2. #2 per SiscoGarcia el 28 juliol 2010 - 9:17

    I tant Giorgio; de fet ja és això el que he fet jo mateix en aquest cas, de fet només ha estat un pensament en «veu» alta. El que passa és que he anat a petar al bloc per on feia dies que no hi passava i m’ha entrat certa «nostàlgia» ;)

    Bon estiu!

(No serà publicat)