Més roses negres per la Sinde, i pel PSOE i pel PP i per CiU i…


Si fa aproximadament un mes enviàvem roses negres per la Sinde i finalment la seua proposta no va tirar endavant, aquest cop PSOE, PP i CiU han consensuat petites esmenes que permeten a aquests grups sentir-se còmodes per tal d’aprovar-la definitivament.

Podrira parlar sobre el tema, però em neguiteja molt i m’estimo més deixar-vos enllaçat el que pensen el Jordi Monteagudo i la Simona Levi al respecte.

No hi ha dubte que hi ha qui no vol evolucionar i s’estima més perpetuar un model de negoci per uns pocs que escanya el desenvolupament cultural que no pas permetre que la cultura tingui la seua pròpia evolució i aquells que han estat gestionant-la durant molt temps s’adaptin a una nova realitat.

Sobta com de tossuts som alguns humans entestats a canviar la realitat perquè s’adapti a nosaltres enlloc de ser nosaltres qui ens hi adaptem.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)