Dia de la llibertat de documents


Avui, 30 de març se celebra el Dia de la Llibertat de Documents 2011 (DFD). És una diada internacional per l’alliberament dels documents, i és un dia ple d’esforços per educar el públic sobre la importància dels Formats de Documents Oberts i sobre els estàndards oberts en general.

De forma complementària al Dia de la Llibertat de Programari, cal animar els equips locals a tot el món perquè organitzin esdeveniments l’últim dimecres de març. Avui és la quarta vegada que es fa el Dia de la Llibertat de Documents (DFD), i cal gent arreu que vulgui fer aquest esforç.

Els Objectius principals són:

* Promoció i adopció de formats de document lliure
* formar una xarxa coordinada global
* coordinació d’activitats que tinguin lloc l’últim dimecres de març, Dia de la Llibertat del Document

Una vegada a l’any, celebrarem el Dia de la Llibertat del Document com a comunitat global. Aquests dies, DFD s’enfocarà a facilitar unitat d’acció i conscienciació per assumptes de Llibertat de Documents i Estàndards Oberts.

Esperem que t’uneixis a la comunitat DFD.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)