El pòsit de la #ugj de les Borges


Tot i que hi havia tres activitats previstes, finalment només vam fer traduccions, ja que ens va semblar millor concentrar-nos i donar una empenta a la traducció. Val a dir que també hi va haver dues instal·lacions noves de la beta1 i una actualtizació de la 10.10 a la natty que no va acabar de funcionar bé :(

En qualsevol cas, si bé és cert que només vam fer traduccions, no és menys cert que en vam fer un munt, com podeu veure en la imatge de sota, on hi ha el llistat de paquets que anàvem traduint i que s’anaven revisant (cal dir que alguns dels paquets que vam traduir no són al llistat de la foto).

El David no donava a l’abast, i és que la gent que va venir (no només de les Borges, també n’hi van venir de Montblanc i de Lleida) s’hi va aplicar força i va fer que la jornada fos molt profitosa… gràcies a tots ells!

A la tarda, a més de traduir, vam aprofitar per fer un cop d’ull a l’espai que farà de seu de la festa de publicació de la versió 11.04 estable, de manera que puguem tenir elements de judici per ubicar el millor possible cada activitat.

La veritat és que es va fer molta feina i va ser una jornada força productiva, amb molt bona companyonia, tant personal com «espiritual», com mostra la següent imatge:

«Tot el que es necessita per traduir l’Ubuntu al català: un portàtil, alguns llibres de gramàtica catalana i sobre tot: oli d’oliva i vi de la terra ;) »

Finalment, fer esment  del ressò de la jornada a la premsa local.

En un mes tornem a les Borges Blanques, i si ens tracten tan bé com dissabte passat és molt probable que vulguem repetir :D

@sergimateo

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)