Jornada de traducció de softcatalà


Si aquest dissabte 21 de maig de 2011 sou a prop de Barcelona i no sabeu què fer, la millor opció és que us atanseu al Centre Cívic de la Sagrada Família i que co?laboreu amb Softcatalà en la marató pencaire d’aquest semestre, que tenen dedicada a la Jornada Oberta de Traducció de programari lliure, concretament al Gnome3 i al Mozilla Firefox.

La jornada té un doble objectiu:

  • Reunir-nos la gent que col·laborem habitualment en aquests projectes per treballar plegats en la traducció de nous mòduls.
  • Convidar a tots aquells que vulguin col·laborar amb nosaltres a que puguin iniciar la col·laboració en un entorn on hi ha una formació adequada (xerrades) i on tindran disponibles traductors amb experiència que poden ajudar-los a resoldre els seus dubtes al mateix moment.

On i quan: Dissabte 21 de maig Lloc: Centre Cívic Sagrada Família, Barcelona de 10.00 del matí fins les 20.00 (es prega puntualitat)
Agenda
: Hi ha una agenda completa al lloc de la trobada.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom fins al límit d’aforament de la sala (50 persones). Si us plau confirmeu assistència apuntant-vos a la llista d’assistents.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)