Dia de la Llibertat de Programari 2011


A l’apunt anterior fèiem referència a que ja ha començat el compte enrere per la publicació de la propera versió de l’Ubuntu. Abans però, hi ha el Dia de la Llibertat de Programari, celebrat arreu del món… amb un compte enrere que va més ràpid:

Celebreu el DLP amb nosaltres dissabte 17 de setembre!

El Dia de la Llibertat del Programari (DLP) és una celebració mundial del Programari Lliure i del Codi Font Obert (FOSS). El nostre objectiu en aquesta celebració és educar el públic de tot el món sobre els beneficis d’usar programari lliure d’alta qualitat en educació, a les administracions, a casa i als negocis -en definitiva, a tot arreu!

Enguany a Catalunya estem d’enhorabona, ja que hi ha dos esdeveniments per a celebrar-ho, de manera que ja circula un logo personalitzat:

És el 7è any que els de Caliu el celebrem, enguany al Centre Cívic les Corts de Barcelona, el proper dissabte 17 de setembre amb moltes activitats interessants.

Els de la Konfraria del Pingüí enguany també s’apunten però s’avancen un dia a les celebracions i comencen divendres 16 amb un programa ben farcidet.

Podeu consultar els horaris de les activitats de totes dues celebracions i acudir allà on us vingui millor.

Us hi esperem!

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)